domingo, 18 de octubre de 2015

Siete Aguas 3-6 La Font MalaVida

Hui estrenavem entrenador. Pedro que ha desembarcat a la Font amb moltes ganes i es nota en cada entrene, en cada detall.
No li hem decebut. El partit més complicat dels 3 que hem disputat. El Siete Aguas es un rival fortisim. Molt forts i tecnics. La intensitat de tot el partit ha sigut per a emmarcar dels dos equips.
La primera part molt igualà. Ells apretant moltisim. Les ocasions per als dos. Molt rapid el joc amb ocasions cada vegada mes clares.
De sobte, després de molt de temps, hem començat a sentir per l'horitzó un ruido. Eren unes aspes, el soroll cada volta mes prop. S'acostaba. El teniem davant....era un Helicopter tripulat per Migue "Fresolinho" equipat amb un TOMAHAWK terra-escuadra que casi tomba la porteria. Tot per l'aire. 0-1
Se li notava que anit no va ixir.

A partir de ahi dir que gràcies al gran recital de Emma no s'han posat 3 o 4-1.
Espectaculars parades que aconseguien mantindre el 0-1.

A la segon part hem conseguit tindre el baló mes. Sempre en mes perill pero a la primera aconseguien empatar.

Com la intensitat no ha caigut pronter de gran jugà Andres posava el 1-2 al marcador. L'amaga amb la dreta i amb i amb la zurda cap a dins.
Un baló llarg de Emma, el porter que se la menja, Romario que confia en la seua calitat i desde la linea de fons, in extremis per el piso enganxa una zurda que creua i cap a dins. Espectacular gol.
Ells apretant cada vegada mes. Conseguixen fermos el 2-3 jugant ja de 5.
Nosaltres ixiem ràpid i una recuperació de Pablo que posava el 2-4.

Tornen a jugar de 5 i en una falta rebotà entra plorant. La sort que no havien tingut en la primera la tenien en la segon part. 3-4

Temps mort. Sabem que tenim que fer i apretem. Gran jugà de Pablo per a posar terra de pel mig al marcador. 3-5. Queda 1 minut.

Com no Andres recupera un baló faltant 5 segons. Soles es recorre 20 metros per a espentarla a 1 segon de la fi.

3-6. Grandisim resultat en un camp que puc jugarme que no molts equips trauran els 3 punts.