sábado, 24 de octubre de 2015

La Font MalaVida 4-1 Chelva

Segon partit a casa. Després de la decepció de la derrota davant el Moixent en un partit sense intensitat per la nostra part tocava reafirmar l'efecte entrenador.
Tots a cent perque volem demostrar el que podem fer.
El de hui era un partit complicat. Un equip que ens ha posat les coses complicades.
Els primers 7 minuts han sigut d'ells amb varies oportunitats per a adelantarse.
A partir de ahi ha començat a predominar el nostre fisic i hem tingut clares ocasions.
El primer gol de Pablo després de un corner que de primeres enganxava dins.
Dos bones jugades més que no entraven pero que ens donaven bones vibracions.
Després del descans tant del mateix. Ells apretant i nosaltres be darrere i be dalt.
Un robo de baló de Dubi i desde eñ costat rebentava la escuadra contraria.

A partir de ahi l'arbit ha patinat un poc i el partit se mos en ha anat un poc.

Ells han tret porter jugador i aprofitant eñ descontrol amb l'arbit posaven el 2-1 a falta
De 3 minuts.

Hem continuat amb la mateixa intensitat i aixo ha fet que robarem i Pablo aconseguira dos bons gols en carrera.
A la fi hem cumplit el que voliem...eñs 3 punts per a estar ahi dalt.
Esta setmana descansem i la proxima ems toca fora. Esperem traure els 3 punts i començar be el Novembre.

El mes destacat del partit ha sigut el Hattrick de Migue Fayos que sense xutar a porta sa trobat a l'acta els 3 de Pablo.